Jeg har glemt min adgangskode. Hvad skal jeg gøre?

< 1 min læst

Hvis du har glemt din adgangskode, så fortvivl ikke, at nulstille den er en enkel proces:

1. Sørg for, at du er logget ud af din konto. Hvis du stadig er logget ind, skal du først logge ud.
  2. På login-siden skal du klikke på "Glemt adgangskode?" link.
  3. Indtast den e-mailadresse, der er knyttet til din konto, i det angivne felt.
  4. Følg instruktionerne sendt til din e-mail for at nulstille din adgangskode.

Hvis du ikke modtager en e-mail, bedes du tjekke din spam-mappe eller kontakte support for yderligere hjælp.

drevet af BetterDocs

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *