Kuinka lataan lähdemateriaalini?

2 min luettu

Lataa ääntä, videota tai tekstiä Unifiren sisällä.

Kun olet valinnut sisältösisältösi hallintapaneelista, sinut ohjataan latausnäyttöön.

Tässä on kolme vaihtoehtoa sisällön lataamiseen: teksti, ääni tai YouTube-linkit.

Käytä sisältöä uudelleen tekoälyn avulla 23 eri muotoon
Kuinka lataan lähdemateriaalini? 1

Tässä on kohdennettu opas sisällön lataamiseen Unifireen ja sitä seuraaviin vaiheisiin alkaen kojelautasta:

Aloita hallintapaneelista: Valitse sisältökohteet, jotka haluat luoda ja napsauta "Luo sisältö". Tämä toiminto ohjaa sinut latausliittymään.

Valitse tiedostosi: Sinulla on kaksi päävaihtoehtoa lataamiseen:

• Raahaa ja pudota: Vedä tiedostosi sille osoitetulle alueelle.
  • Valitse tiedosto: Napsauta 'Valitse tiedosto' navigoidaksesi laitteesi läpi ja valita ladattava tiedosto. Unifire tukee useita tiedostotyyppejä, mukaan lukien teksti-, ääni- ja videomuotoja.
  • Kopioi ja Liitä: Liitä tekstiä tyhjään tekstikenttään.

Odota transkriptiota: Kun tiedosto on ladattu, Unifire aloittaa automaattisesti ääni- ja videotiedostojen litteroinnin. Tämä vaihe on ratkaisevan tärkeä, koska se muuntaa puhutun sisällön tekstiksi, joka muodostaa perustan kaikelle myöhemmälle sisällön uudelleenkäytölle.

Lisää mukautettuja ohjeita: Kun transkriptio on valmis, voit lisätä mukautettuja ohjeita. Täällä voit ohjata tekoälyä lähestymään sisällön luomista, esimerkiksi määrittämällä sävyjä, tyylejä tai muita kulmia, joihin haluat sisällön keskittyvän.

Muokkaa ja hyväksy transkriptio: Tarkista automaattisesti luotu transkriptio varmistaaksesi, että se vastaa tarkasti alkuperäistä sisältöä. Voit tehdä muokkauksia suoraan tekstiin selkeyden tai oikeellisuuden parantamiseksi. Kun olet tyytyväinen, hyväksy transkriptio jatkaaksesi.

Automaattinen sisällöntuotanto: Kun transkriptio on hyväksytty, Unifiren tekoäly alkaa luoda sisältöä määrityksesi perusteella. Tämä sisältää blogitekstien, sosiaalisen median päivitysten ja muiden valitsemiesi muotojen luomisen.

Muokkaa AI Writerissä: Kun sisältö on luotu, siirry Unifiren tekoälypohjaiseen editoriin. Tämän hienostuneen työkalun avulla voit tehdä reaaliaikaisia ​​muokkauksia, tarkentaa sisältöä ja varmistaa, että kaikki on hiottu ja valmis julkaistavaksi.

Powered by BetterDocs

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *