Hoe upload ik mijn bronmateriaal?

2 min gelezen

Upload audio, video of tekst binnen Unifire.

Nadat u uw inhoudsitems in het dashboard hebt geselecteerd, wordt u doorgestuurd naar het uploadscherm.

Hier zijn de drie opties om inhoud te uploaden: tekst, audio of YouTube-links.

Hergebruik inhoud met AI in 23 verschillende formaten
Hoe upload ik mijn bronmateriaal? 1

Hier is een gerichte gids over het uploaden van inhoud naar Unifire en de stappen die volgen, beginnend vanaf het dashboard:

Begin vanaf het dashboard: Selecteer de inhoudsitems die u wilt genereren en klik op “Inhoud genereren”. Deze actie leidt u naar de uploadinterface.

Kies uw bestand: U heeft twee hoofdopties voor het uploaden:

• Slepen en neerzetten: Sleep uw bestand eenvoudig naar het aangewezen gebied.
  • Kies bestand: Klik op 'Kies bestand' om door uw apparaat te navigeren en selecteer het bestand dat u wilt uploaden. Unifire ondersteunt een reeks bestandstypen, waaronder tekst-, audio- en videoformaten.
  • Kopiëren en plakken: plak tekst in het lege tekstveld.

Wacht op transcriptie: Zodra uw bestand is geüpload, begint Unifire automatisch met het transcriberen van audio- en videobestanden. Deze stap is cruciaal omdat uw gesproken inhoud wordt omgezet in tekst, die de basis vormt voor alle verdere herbestemming van de inhoud.

Aangepaste instructies toevoegen: Nadat de transcriptie is voltooid, kunt u aangepaste instructies toevoegen. Hier kunt u de AI begeleiden bij het benaderen van het genereren van inhoud, zoals het specificeren van tonen, stijlen of een bepaalde invalshoek waarop u wilt dat de inhoud zich richt.

Bewerk en keur het transcript goed: Controleer het automatisch gegenereerde transcript om er zeker van te zijn dat het de originele inhoud nauwkeurig weergeeft. U kunt rechtstreeks in het transcript wijzigingen aanbrengen om de duidelijkheid of correctheid te verbeteren. Als u tevreden bent, keurt u het transcript goed om verder te gaan.

Automatische inhoudgeneratie: Nadat het transcript is goedgekeurd, begint de AI van Unifire inhoud te genereren op basis van uw specificaties. Dit omvat het maken van blogposts, updates van sociale media en andere formaten die u heeft geselecteerd.

Bewerken in de AI Writer: Zodra de inhoud is gegenereerd, springt u in de AI-aangedreven editor van Unifire. Met deze geavanceerde tool kunt u in realtime wijzigingen aanbrengen, de inhoud verfijnen en ervoor zorgen dat alles gepolijst en klaar is voor publicatie.

Powered by BeterDocs

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *