Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat zal ik doen?

< 1 minuut gelezen

Als u uw wachtwoord bent vergeten, hoeft u zich geen zorgen te maken. Het opnieuw instellen ervan is een eenvoudig proces:

1. Zorg ervoor dat u bent uitgelogd bij uw account. Bent u nog ingelogd, log dan eerst uit.
  2. Op de inlogpagina klikt u op “Wachtwoord vergeten?” koppeling.
  3. Voer het e-mailadres in dat aan uw account is gekoppeld in het daarvoor bestemde veld.
  4. Volg de instructies die naar uw e-mail zijn verzonden om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Als u geen e-mail ontvangt, controleer dan uw spammap of neem contact op met de ondersteuning voor verdere hulp.

Powered by BeterDocs

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *