Hvordan endrer jeg faktureringen min?

< 1 min lest

For å endre faktureringsinformasjonen din på Unifire.ai, følg disse trinnene:

1. Logg inn på din Unifire.ai-konto.
  2. Klikk på "Planer og fakturering" i navigasjonslinjen.
  3. Velg "Administrer fakturering"-knappen.
  4. Oppdater faktureringsinformasjonen din, for eksempel kredittkortopplysninger, faktureringsadresse, eller endre faktureringsplanen din.
  5. Bekreft endringene for å sikre at faktureringsinformasjonen din er riktig oppdatert.

Hvis du støter på problemer eller har spesifikke faktureringsforespørsler, vennligst kontakt supportteamet vårt via kundestøttechatten eller ved å sende e-post max@unifire.ai for å få hjelp.

Drevet av BetterDocs

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *