Jeg har glemt mitt passord. Hva gjør jeg?

< 1 min lest

Hvis du har glemt passordet ditt, ikke bekymre deg, det er en enkel prosess å tilbakestille det:

1. Sørg for at du er logget av kontoen din. Hvis du fortsatt er pålogget, vennligst logg ut først.
  2. På påloggingssiden klikker du på "Glemt passord?" link.
  3. Skriv inn e-postadressen knyttet til kontoen din i det angitte feltet.
  4. Følg instruksjonene som er sendt til e-posten din for å tilbakestille passordet ditt.

Hvis du ikke mottar en e-post, vennligst sjekk søppelpostmappen din eller kontakt support for ytterligere hjelp.

Drevet av BetterDocs

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *