Hur ändrar jag min fakturering?

< 1 min läst

För att ändra din faktureringsinformation på Unifire.ai, följ dessa steg:

1. Logga in på ditt Unifire.ai-konto.
  2. Klicka på "Planer och fakturering" i navigeringsfältet.
  3. Välj knappen "Hantera fakturering".
  4. Uppdatera din faktureringsinformation, som kreditkortsuppgifter, faktureringsadress eller ändra din faktureringsplan.
  5. Bekräfta ändringarna för att säkerställa att din faktureringsinformation uppdateras korrekt.

Om du stöter på några problem eller har specifika faktureringsförfrågningar, vänligen kontakta vårt supportteam via kundsupportchatt eller genom att e-posta max@unifire.ai så hjälper vi dig.