Hur delar jag mitt innehåll?

< 1 min läst

Att dela ditt innehåll är en enkel process utformad för att göra samarbete och distribution lätt. Så här kan du dela innehållet du har skapat:

• Gå till AI Editor-sidan: Navigera till AI-redigeringssidan där ditt innehåll har genererats.
  • Klicka på knappen "Dela": Du hittar en "Dela"-knapp med rosa konturer på sidan. Klicka på den här knappen för att fortsätta med att dela ditt innehåll.
  • Ange behörigheter: Innan du skickar delningslänken har du möjlighet att ange specifika delnings- och redigeringsrättigheter. Detta låter dig styra vem som kan se eller redigera innehållet när det delas.
  • Skicka delningslänken: Efter att ha ställt in lämpliga behörigheter kan du skicka delningslänken till kollegor, medarbetare eller andra avsedda mottagare.

Denna inställning säkerställer att du behåller kontrollen över ditt innehåll samtidigt som du underlättar enkel och säker delning efter behov.