Jag har glömt mitt lösenord. Vad gör jag?

< 1 min läst

Om du har glömt ditt lösenord, oroa dig inte, att återställa det är en enkel process:

1. Se till att du är utloggad från ditt konto. Om du fortfarande är inloggad, logga ut först.
  2. På inloggningssidan klickar du på "Glömt lösenord?" länk.
  3. Ange e-postadressen som är kopplad till ditt konto i det angivna fältet.
  4. Följ instruktionerna som skickats till din e-post för att återställa ditt lösenord.

Om du inte får ett e-postmeddelande, kontrollera din skräppostmapp eller kontakta supporten för ytterligare hjälp.

powered by BetterDocs

Kommentera uppropet

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade *