Hvordan opretter jeg en konto hos Unifire?

< 1 min læst

Tilmeld dig med din foretrukne e-mail eller via Google via vores hjemmeside.

Det er hurtigt og nemt at oprette en konto! Bare følg disse trin:

Trin 1: Gå til Unifire's tilmeldingsside.

Trin 2: Udfyld dine data, og klik derefter på Tilmelde.

Trin 3: Vælg, hvordan du vil oprette din konto:

• Tilmeld dig med Google: Klik på denne mulighed, hvis du vil bruge din Google-konto. Der vises en pop op, hvor du kan vælge den Google-konto, du vil linke til din Deciphr-konto. Det vil derefter automatisk logge dig ind med den pågældende Google-konto.
  • Tilmeld dig med din e-mail: Klik på denne mulighed, hvis du foretrækker at tilmelde dig med din e-mailadresse. Du skal angive følgende oplysninger:
    • E-mail adresse
    • Fornavn
    • Efternavn
    • Adgangskode til din Unifire-konto

drevet af BetterDocs

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *