Kuinka muutan laskutustani?

< 1 min lukuaika

Voit muuttaa Unifire.ai:n laskutustietojasi seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään Unifire.ai-tilillesi.
  2. Napsauta navigointipalkissa kohtaa "Suunnitelmat ja laskutus".
  3. Valitse "Hallitse laskutusta" -painike.
  4. Päivitä laskutustietosi, kuten luottokorttitiedot, laskutusosoite tai muuta laskutussuunnitelmaasi.
  5. Vahvista muutokset varmistaaksesi, että laskutustietosi päivitetään oikein.

Jos kohtaat ongelmia tai sinulla on erityisiä laskutuspyyntöjä, ota yhteyttä tukitiimiimme asiakastukichatin kautta tai sähköpostitse max@unifire.ai avuksi.

Powered by BetterDocs

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *