Hoe wijzig ik mijn facturatie?

< 1 minuut gelezen

Volg deze stappen om uw factuurgegevens op Unifire.ai te wijzigen:

1. Log in op uw Unifire.ai-account.
  2. Klik op 'Abonnementen en facturering' in de navigatiebalk.
  3. Selecteer de knop ‘Facturering beheren’.
  4. Update uw factuurgegevens, zoals creditcardgegevens en factuuradres, of wijzig uw factuurplan.
  5. Bevestig de wijzigingen om ervoor te zorgen dat uw factuurgegevens correct worden bijgewerkt.

Als u problemen ondervindt of specifieke factureringsverzoeken heeft, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam via de klantenservicechat of door een e-mail te sturen max@unifire.ai Voor assistentie.

Powered by BeterDocs

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *