Hvordan oppretter jeg en konto hos Unifire?

< 1 min lest

Registrer deg med din foretrukne e-post eller via Google via nettstedet vårt.

Det er raskt og enkelt å opprette en konto! Bare følg disse trinnene:

Trinn 1: Gå til Unifire's påmeldingsside.

Trinn 2: Fyll ut dataene dine, og klikk deretter på Melde deg på.

Trinn 3: Velg hvordan du vil opprette kontoen din:

• Registrer deg med Google: Klikk på dette alternativet hvis du vil bruke Google-kontoen din. Et popup-vindu vises der du kan velge Google-kontoen du vil koble til Deciphr-kontoen din. Den vil da automatisk logge deg på med den Google-kontoen.
  • Registrer deg med din e-post: Klikk på dette alternativet hvis du foretrekker å registrere deg med e-postadressen din. Du må oppgi følgende informasjon:
    • Epostadresse
    • Fornavn
    • Etternavn
    • Passord for din Unifire-konto

Drevet av BetterDocs

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *