Hur skapar jag ett konto hos Unifire?

< 1 min läst

Registrera dig med din föredragna e-post eller via Google via vår webbplats.

Att skapa ett konto är snabbt och enkelt! Följ bara dessa steg:

steg 1: Gå till Unifire's registreringssida.

Steg 2: Fyll i dina uppgifter och klicka sedan på Bli Medlem.

steg 3: Välj hur du vill skapa ditt konto:

• Registrera dig med Google: Klicka på det här alternativet om du vill använda ditt Google-konto. Ett popup-fönster visas där du kan välja det Google-konto som du vill länka till ditt Deciphr-konto. Det kommer då automatiskt att logga in dig med det Google-kontot.
  • Registrera dig med din e-post: Klicka på det här alternativet om du föredrar att registrera dig med din e-postadress. Du måste ange följande information:
    • E-postadress
    • Förnamn
    • Efternamn
    • Lösenord för ditt Unifire-konto